Betrally – Ett spelbolag med bonuskod

För dig som funderar på att börja spela betting online istället för att lägga dina oddsspel i spelbutiken, så kommer Svenska Spel kanske inte vara ditt första val. Ja, visst kommer de att vara en av de som håller bäst koll på den svenska spelmarknaden. Men du kommer att få låga odds samtidigt som du aldrig får någon oddsbonus som du får tex hos Betrally.

Helt enkelt ska du kanske inte se detta val som ditt främsta om det är bonus du är ute efter. Du vill ju inte kasta bort alla de gratispengar du kan få att spela med, vid valet av det rätta spelbolaget. En bookmaker som just nu ger en bra oddsbonus är Betrally. Detta är faktiskt också ett mycket bra val av bookmaker online för dig som gillar både internationella sporter och vill kunna spela svenskt. Betrally är även ett av de spelbolag du kan spela på trav hos.
Hämta din bonus hos Betrally här

Betrally – Ett spelbolag med bonuskod

Betrally – Ett spelbolag med bonuskod

Du som vill ha din oddsbonus hos Betrally kommer att behöva skapa ett spelkonto och följa de regler som nämns nedan. Något annat som du kan tänka på och som gör ditt val av detta spelbolag lättare. Det är att de just nu erbjuder hela 7 olika kampanjer för alla de som vill spela bra betting online.

Oddsbonus på upp till 1000 kr

När du väljer Betrally kommer du att kunna få en oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Detta får du genom att använda vår automatiska länk samt använda bonuskoden ”100RALLY”. Efter detta gör du din första insättning på minst 100 kr och upp till 1000 kr. Omsättningskravet som ställs för att tjäna något på denna sportbonus är 14 gånger till ett lägsta odds av 2,0. Din bonus kommer att betalas ut efter att du omsatt summan i spel en gång på minst tre olika kombospel. Detta till ett lägsta odds av 1,5 per spelat val.

Massor av kampanjer hos Betrally

Förutom din oddsbonus så kommer du som spelare hos detta spelbolag alltid att få roligt och ha något att se fram emot. Detta genom det massiva utbudet av kampanjer som finns. Du som spelar fem spel på ett värde av 100 kr per spel under en vecka, kan varje vecka du gör detta få ett gratisspel värt 100 kr. Här finns även Combo Winning Boost. När du spelar trippelspel på kupongen kan du få så mycket som 60% i oddsboost vid eventuell vinst. Detta och mycket mera finner du hos Betrally.
Läs mer och registrera dig hos Betrally här