Bonuskoder hos spelbolagen till EM i fotboll 2021

Här listar vi bonuskoder och kampanjer hos spelbolagen till EM i fotboll 2021. Vi har de erbjudanden som spelbolagen tagit fram till årets stora mästerskap!

Bonuskoder hos spelbolagen till EM i fotboll 2021

Bonuskoder till EM i fotboll 2021

Bethard är spelbolaget som inför EM i fotboll tagit fram den bästa kampanjen och det behövs ingen bonuskod via våra länkar. Här får då alla nya spelare 50 kr gratis att betta med innan EM har startat. Ingen insättning krävs och maximalt kan man vinna 1000 kr på detta erbjudande. Passa på att ta erbjudandet redan idag och lägg ditt spel på Sverige – Spanien den 14 juni.

Till Bethard erbjudandet

Även spelbolaget Lucky Sport har en bra kampanj på EM i fotboll 2021. Alla nya spelre har chansen att dubbla upp sin första insättning upp till 100 kr. Misslyckas du får du pengarna tillbaka. Det gör att man med fördel kan betta på en högoddsare och vinner man är det bara att plocka ut sina vinstpengar. Skulle man förlora så får man ändå pengarna tillbaka av Lucky sports. Även detta erbjudandet finns att få direkt vi våra länkar och då är ingen bonuskod nödvändig.

Till Lucky Sports erbjudandet

Övriga kampanjer och bonuskoder

För den som vill se EM i fotboll på TV så kommer troligtvis Cmore ha en kampanjkod till EM. Och då kan man säkerligen spara några kronor om man vill se matcherna via livestream och utan reklam. Det är ju så att TV4 sänder hälften av EM matchern och dessa visas utan reklam på CMore.

Den andra halvan av EM matcherna sänds av SVT och SVTPlay. Dessa ser man utan reklam. När det gäller Sveriges matcher i EM så sänds de två första av SVT och den sista avslutande gruppspelsmatchen mot Polen sänds av TV4/CMore.

Här hittar ni tips på alla övriga bonusar och kampanjer på EM 2021.