Coolbet bonuskod ODDS1000 för 1000kr bonus

Om du är intresserad av fotboll eller kanske till och med spelar fotboll känner du säkert till Coolbet. Genom att vara med och gissa vem som vinner men även satsa pengar på det lag du tror på, gör alltid matchen lite extra spännande. Det som är så bra med att satsa pengar via Coolbet är just att du kan satsa så mycket pengar som du känner för. Du behöver alltså inte satsa en allt för hög summa om du inte vill. Vilket bidrar till att nästan alla som vill kan vara med, satsa pengar och med rätt taktik och rätt känsla kan man även vinna pengar.
Läs mer och registrera dig hos Coolbet

Coolbet bonuskod

Exklusivt välkomsterbjudande

Coolbet har ett mycket bra välkomsterbjudande just nu som innebär att de dubblar din första insättning upp till 1000 kr. Det är mycket enkelt att börja spela hos Coolbet och såhär gör du för att aktivera detta erbjudande:

Steg 1: Du öppnar ett konto hos Coolbet och verifierar med en kod som skickas till din telefon.
Steg 2: Gör en insättning och skriv in bonuskoden ODDS1000.
Steg 3: Du kan nu börja spela hos Coolbet och ta del av din bonus.

Med andra ord är det mycket enkelt att skapa ett konto och börja spela. Det blir dessutom lite extra roligt första gången i och med att du nu kan få upp till 1000 kr som odds bonus, när du går med som ny medlem.

Olika ligor att titta på

I och med att det finns ligor i flera olika länder kan du satsa pengar på många olika lag. Till exempel finns den tyska Bundesliga där laget Bayern Munchen år 2017 förväntas kunna ta hem ligasegern. Eller varför inte satsa pengar i en match som spelas i La Liga som är den spanska fotbollsligan. Bli inte insnöad på vad Sverige har att erbjuda!
Till Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *