WilliamHill oddsbonus och villkor med kampanjkod

När det handlar om att spela oddsspel på nätet hos ett bra spelbolag, så kommer det här att finnas många att välja mellan. En del av dessa kommer då att vara lite bättre. Här kommer du som är svensk spelare många gånger finna speciella bonuserbjudanden med bonuskod enbart för svenska spelare. Ett av de spelbolagen som ger dig detta just nu är William Hill. Det enda som krävs av dig är att du är ny spelare och att du är bosatt i Sverige. Med en spellicens utfärdad på Gibraltar är det också fortfarande så att William Hill ger dig skattefria vinster som spelare inom EU:s gränser. Hämta din oddsbonus hos William Hill redan idag.
Läs mer och registrera dig hos William Hill

William Hill oddsbonus

Så får du din sportbonus hos William Hill

Hos William Hill är den oddsbonus som erbjuds lite annorlunda mot andra spelbolag. Här kommer det fortfarande att vara chansen till 1000 kr i bonus som gäller. Du kommer dock att få detta uppdelat på ett flertal olika spel. Det första du måste göra är att skapa ett konto och sätta in minst 50 kr. Efter du spelat för dessa pengar tilldelas du en sportbonus på 50% upp till maximala 500 kr. Den andra delen av din bonus ligger på 25% upp till 500 kr och beräknas på din nästkommande 5 lagda spel. Detta kan verka krångligt, men om du väljer William Hill ser du snart hur bra detta fungerar.

Regler och villkor för din oddsbonus hos William Hill

För det första gäller det att du spelar för lite pengar för att få din bonus hos William Hill, precis som det beskrivits ovan. Den första delen av din bonus delas ut som gratisspel, vilket du har 30 dagar på dig att använda. Det gratisspel du får kommer redan vara avklarat gällande omsättningskrav, då du redan anses ha spelat för en summa som motsvarar detta. Det betyder att du som vinner på ditt/dina gratisspel hos William Hill kan räkna detta som riktiga pengar på ditt spelkonto direkt.
Till William Hill